Harta site | Printeaza pagina | Linkuri
Instronica noutati

Prezentare

Instronica activeaza cu succes pe piata IT&C din Romania, in domeniul sistemelor computerizate de masura si control si al achizitiei de date, fiind unul din principalii integratori de sisteme ai companiei americane National Instruments recunoscuta ca unul din liderii mondiali in domeniul instrumentatiei virtuale si al controlului de proces.
Instronica ofera solutii complexe in aplicatiile de masurare, achizitie si prelucrare de date, monitorizare, control industrial si de laborator.
Compania este recunoscută ca un Furnizor de Soluţii Complexe pentru proiecte de achizitie de date, supervizare si control, care au constituit atat pentru beneficiari cat si pentru dezvoltator provocari tehnologice de varf in aceste domenii.

Creata in anul 1997 ca o companie romaneasca cu capital integral privat, Instronica s-a remarcat in scurt timp prin proiectele realizate si solutiile oferite ca fiind unul dinte principalii integratori de sisteme ai companiei National Instruments in Romania in domeniul instrumentatiei si automatizarilor.


Avand ca principal obiectiv proiectarea si dezvoltarea de sisteme computerizate de masura si control, Instronica are capacitatea si experienta demonstrate de-a lungul timpului in oferirea de solutii de masurare, supervizare si control in majoritatea domeniilor de activitate: industrie, comunicatii, aparare, cercetare, invatamant.


Ca o urmare fireasca a dezvoltarii sale, a calitatii echipamentelor si serviciilor furnizate, incepand din anul 2005 sistemul de management al companiei  Instronica a obtinut certificarea ISO 9001 din partea Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii si IQ-NET pentru urmatoarele activitati: Proiectare, Dezvoltare, Testare, Productie si Asistenta tehnica pentru echipamente de masurare, hardware si software de achizitie de date si automatizare.Am adus viitorul
mai aproape pentru:
vezi portofoliu

copyright © Instronica 2005 - 2012. Toate drepturile rezervate.
creat de: Creative-Design.ro si Richmond florist